04 Apr 2019

„Nouă ne pasă”

0 Comment

Stimate Domn/Doamnă

Din 2015, Școala „Mircea Vodă” Călărași derulează acest proiect umanitar născut din dragoste pentru oameni și din dorința noastră, a dascălilor, de a sădi în sufletul copiilor condescendență pentru semenii lor aflați în suferință.

În fiecare an am descoperit un caz în localitatea noastră și ne-am implicat în rezolvarea lui prin strângerea unor sume de bani, prin promovarea acestuia în comunitatea din care facem parte și desfășurarea unui spectacol umanitar în care evoluează un număr mare de elevi ai școlilor din județul nostru. Începând cu acest an, proiectul este recunoscut pe plan regional și a fost inclus de Ministerul Educatiei în Calendarul Activitatilor Educative Regionale – Domeniul educatie civica, voluntariat, proiecte caritabile.

De-a lungul timpului, ne-au fost alături pentru buna desfășurare a evenimentului, Inspectoratul Școlar Călărași, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, Primăria Municipiului Călărași, Casa Corpului Didactic Călărași, Asociația Femeilor de Afaceri Filiala Călărași, Crucea Roșie Călărași, Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioae prin prezența activă și necondiționată la toate spectacolele noastre a fondatorului acesteia.
Dacă anul trecut ne-am implicat, alături de Fundația SALVATI COPIII, în dotarea Maternitatii Spitalului Judetean Calarasi cu aparatură necesară Secției de Neonatologie, anul acesta strângem fonduri pentru a achiziționa o centrifugă modernă pentru Centrul de Transfuzii Sânge Călărași.

CONT – RO20BRDE120SV35897541200 deschis la BRD – Groupe Société Générale

Donația dumneavoastră va sprijini acest demers al nostru. În acest sens, Echipa „Nouă ne pasă” vă mulțumește pentru sprijin și vă asigură că gestul pe care l-ați făcut este foarte important pentru atingerea scopului nostru final.

Cu considerație,
Director Lotrea Alina,
Școala Mircea Vodă Călărași

[top]