Audio Player

Viodor

 
 
 

REZULTATE FINALE

Concurs pentru ocuparea unui post de administrator financiar (contabil) –
o normă, pe perioadă nedeterminată

Nr. crt.

Numele şi prenumele candidatului

Rezultate finale/ probe

Punctaj proba scrisă
(max. 100 p.)

Punctaj interviu
(max. 100 p.)

Punctaj final
(max. 100 p.)

1

Cangea Rodica

81,50

100

90,75

2

Dumitrache Annelize

57,25

100

78,62

 

Nr. crt.

Numele şi prenumele candidatului

Rezultat final

 

1

Cangea Rodica

Admis

Contestatiile privind rezultatul final se pot depune la secretariatul şcolii joi, 9.02.2017, orele 8-12.

Director,
Prof. Lotrea Alina Daniela

 

PROIECT EDUCATIONAL -  MICA UNIRE

   Elevii Şcolii Gimnaziale “Mircea Vodă” şi cei din cadrul Şcolii Gimnaziale “Nicolae Titulescu” au sărbătorit Mica Unire de la 24 ianuarie 1859 prin manifestări tematice, fiind îndrumaţi de profesorii din aceste instituții de învățământ. De menţionat că cele două şcoli au fost partenere în proiectul educațional “Mica Unire – Scenete, poezii şi cântece dedicate Unirii”. Proiectul a avut ca obiectiv cunoaşterea importanţei şi semnificaţiei istorice a zilei de 24 ianuarie, dar și familiarizarea elevilor cu personalităţi ale istoriei noastre naţionale, cultivarea spiritului patriotic, participarea la activități extracurriculare culturale și, mai mult decât orice, sensibilizarea tinerei generaţii pentru cunoaşterea şi respectarea moştenirii trecutului istoric al poporului român. Îmbrăcaţi frumos în porturi tradiţionale, dar şi în costume specifice vremii lui Alexandru Ioan Cuza, copiii au marcat momentul istoric prin scenete, recitări de poezii şi cântece patriotice, iar la sfârşit toţi au dat “mână cu mână” şi au dansat Hora Unirii. Coordonatorii acestui proiect au fost: de la Şcoala Gimnazială „Mircea Vodă”: profesoara Alina Lotrea (directoare), profesoara Alina Tănase (directoare adjunctă), consilierul educativ Nicoleta Sârbu, profesor-învăţător Titica Dobre, profesor-învăţător Emilia Scîntei, profesor-învăţător Mihaela Cojocea, bibilotecar Elena Vasilescu; de Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu”: profesor-învăţător Nicoleta Ionescu, profesor-învăţător Florina Năstăsoiu şi bibliotecara Adriana Barzache.

 

„Elfii lui Mos Crăciun” au sosit anul acesta cu bucurii pentru Ilona Fotă, un copil ce are nevoie de ajutor

   Ilona Fotă este elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Mircea Vodă Călărași, iar profesorii și colegii ei s-au gândit să îi facă o bucurie în acest an de Crăciun. Ilona nu se poate bucura pe deplin de copilărie din cauza bolii de care suferă (leucemie mieloidă acută) astfel că, pentru a se putea însănătoși cât mai repede, Școala Mircea Vodă și Academia de Arte Frumoase Daniel Iordăchioaie au organizat anul acesta a doua ediție a spectacolului „Elfii lui Moș Crăciun” pentru  a o ajuta pe Ilona.

Luni, 19 decembrie, în sala de spectacole a Centrului Cultural Județean, s-a desfășurat spectacolul de Crăciun al Școlii Mircea Vodă, având ca scop strângerea de fonduri pentru micuța elevă.

Cu o participare mult mai numeroasă ca anul trecut, în fața unei săli pline, copiii de la școlile din municipiu și județ s-au întrecut în a-și evidenția talentele prin cântece de iarnă, colinde, tradiții de Crăciun, dansuri și poezii.

Au participat toți elevii claselor primare și gimnaziale ale Școlii Mircea Vodă, elevi de la Școala Gimnazială Carol I, Palatul Copiilor, Școala Gimnazială nr.1 Jegălia, Școala Ștefan Vodă, Școala Grădiștea, Școala nr.1 Ciocănești, Școala Mihai Viteazul Călărași.

Elevi ai școlilor participante la spectacolul umanitar au confecționat podoabe de Crăciun, dar și alte unități de învățământ și-au făcut simțită prezența și sprijinul, trimițând pentru Ilona produsele realizate de copii: Școala Nicolae Titulescu Călărași și  Nicolae Bălcescu – com. Alexandru Odobescu.

Spectacolul a fost deschis cu moment emoționant susținut de Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic România Filiala Călărași și Centrul de Zi pentru Persoane cu Handicap Călărași, beneficiarii spectacolului umanitar realizat anul acesta în primăvara.

Timp de mai bine de 3 ore, scena Sălii Barbu Știrbei a fost plină de culoare și emoție sinceră. La final, directorul Școlii Mircea Vodă, prof. Alina Lotrea, alături de Daniel Iordăchioaie și profesorii școlii care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, le-a mulțumit tuturor participanților și celor care au dat o mână de ajutor pentru strângerea de fonduri.

„Mulțumim celor prezenți în sală pentru donațiile directe făcute la fața locului, mulțumim pentru sprijin Rodicăi și lui Marius Nache (Lem’s) și Taniei Georgia Vasile (fosă elevii a școlii noastre), coordonator echipă Analize Business Creditare Direcția Sisteme și Tehnologia Informației BCR. Tuturor cadrelor didactice și elevilor, sincere aprecieri pentru efortul depus! S-au strâns, pentu început, 4.600 lei. Noi am cântat și am dansat astăzi pentru Ilona! Dar și pentru un crez: acela de a dărui semenilor.

 

Elevii de la Şcoala Gimnazială “Mircea Vodă” au redat  frumuseţea şi bogăţia toamnei

   Şcoala Gimnazială “Mircea Vodă” şi-a propus să-i sensibilizeze pe copii în faţa minunăţiilor naturii, astfel încât să devină persoane capabile să aprecieze frumosul şi viaţa. Astfel, în cadrul unui proiect educaţional, denumit “Emoţie de toamnă”, elevii au susţinut un impresionant program artistic, prin care au redat frumuseţea şi bogăţia acestui anotimp.

   Vineri, 28 octombrie, copiii din cadrul Şcolii Gimnaziale “Mircea Vodă” din municipiul Călăraşi au adus în sufletele colegilor, profesorilor şi părinţilor emoţia toamnei. În cadrul proiectului educaţional “Emoţie de toamnă”, sub atenta îndrumare a cadrelor didactice, elevii claselor a III-a şi a IV-a au desfăşurat o activitate, în care şi-au arătat cunoştinţele despre bogatul anotimp. Coordonatoarele acestui proiect au fost profesoarele în învăţământ primar Alina Lotrea (directoarea şcolii), Daniela Iordache, Ionela Lazăr, Titica Dobre şi Emilia Scintei, precum şi profesoara Liliana Bajdechi şi bibliotecara Elena Vasilescu. Acţiunea educativă a început cu un concurs, în cadrul căruia juriul a fost format din cadre didactice, iar şcolarii au primit diplome şi multe felicitări din partea părinţilor şi bunicilor, care au fost prezenţi la eveniment. De asemenea, în acest spectacol deosebit, plin de culoare şi arome au avut loc recitări de poezii şi interpretări de cântece de toamnă, o paradă a costumelor, o prezentare de coşuleţe cu fructe, legume, dar şi flori, specifice anotimpului, precum şi realizarea unui colaj la alegere cu diverse tehnici prin care copiii au redat anotimpul toamnei.

    Prin organizarea acestei activităţi, elevii şi-au arătat creativitatea şi imaginaţia şi au demonstrat că sunt capabili să aprecieze frumuseţea şi bogăţia toamnei, dar şi a naturii. “Frumosul din natură, manifestat în culori şi forme sonore, are o influenţă binefăcătoare asupra copiilor. Trebuie să-i învăţăm să observe şi să se apropie cu emoţie de acest spectacol sublim al naturii, astfel încât raţiunea să armoniozeze cu sensibilitatea. Prin crearea unui mediu estetizant, frumosul pătrunde ca un sentiment binefăcător în cele mai adânci zone ale vieţii sufleteşti, răscoleşte emotivitatea, sensibilizează, înviorează. Menirea noastră, a dascălilor, este de a forma şi dezvolta personalitatea copiilor prin frumosul existent în natură încât să devină consumatori şi creatori de frumos”, a menţionat profesoara în învăţământ primar Alina Lotrea, directoarea Şcolii Gimnaziale “Mircea Vodă”.

   


 

Apel unic de urgenta!!!

112 SALVEAZÃ VIAŢA, PROTEJEAZÃ CETÃŢEANUL ŞI PROPRIETATEA

22.01.2016
   "Accesul la numãrul de urgenţã 112 şi în general la serviciile telefonice de urgenţã reprezintã o cerinţã importantã pentru cetãţenii europeni. 
   Numãrul unic de apel 112 este un prim exemplu al modului în care reglementãrile europene din domeniul telecomunicaţiilor au avut un impact direct asupra fiecãrui cetãţean european. Este important ca cetãţenii sã aibã încredere în serviciile oferite la apelarea 112.”
    (Comisia Europeanã)
  Festivalul primaverii 2015
07.04.2015
   Primăria municipiului Călărași au organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului didactic Călărași și Centrul Cultural Județean Călărași, în data de 6 martie, ora 11.00 în sala de spectacole Barbu Știrbei, cea de-a treia ediție a Sărbătorii Primăverii.
    | citeste |
  Daniel Iordăchioaie deschide
Academia de Arte Frumoase
la Călăraşi
16.01.2015
   Radio Voces Campi: "Daniel Iordăchioaie va aduce şi la Călăraşi Academia de Arte Frumoase. Academia îşi va deschide porţile pentru iubitorii de muzică, de la jumătatea lunii ianuarie, şi va funcţiona în cadrul Şcolii Gimnaziale "Mircea Voda" din municipiul Călăraşi.
    | citeste |
  Proiect educational desfăsurat
la clasa a IV-a A , coordonator
prof înv. pr. Chivulescu Liliana
24.01.2015
    "24 IANUARIE - EVOCAREA UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE" - Proiect educațional desfășurat la clasa a IV-a A, coordonator prof înv. primar Chivulescu Liliana.
    | citeste |


  | vezi toate noutatile |
2015 © Scoala Gimnaziala "Mircea Voda" Calarasi.
design: www.discovergroup.ro
Toate drepturile rezervate.
Vizitatori
Termeni si conditii