Audio Player

Viodor

 
 
 

Sunetul cristalin al clopotelului s-a auzit la
Scoala  Gimnazială ,,Mircea Vodă ,, din Călărasi

         La fiecare început de septembrie, noi toţi, elevi, părinţi, cadre didactice, întoarcem filele calendarului și rememorăm primele zile de școală din viaţa fiecăruia dintre noi, cu emoţiile, sfiala și optimismul pe care le-am trăit an de an.
         Începutul unui nou an școlar, dincolo de momentul festiv și de bucuria pe care o trăim, ne reamintește că a sosit clipa să urcăm încă o treaptă spre maturitate, spre cunoaștere.
         Începutul de an școlar este o zi de sărbătoare , din care nu au lipsit momentele artistice : trupa de dans popular  ,,Româncuțele,, coordonator Cojocea Mihaela, trupa de dans modern ,,Jump  around,,  coordonator d-na bibl. Vasilescu Elena, elevele Ganea Teodora și Grigore Elena , coordonate de d-na prof. pentru învățământ primar , Cojocea Mihaela au realizat un  dans modern, iar eleva Mares Alina ne-a încantat cu vocea sa melodioasă.
         Au dat curs invitației din partea Parohiei Sfântul Nicolae preoții slujitori  Sima Constantin și Mincu Adrian , fiind prezent  și părintele Spiroiu Mișu, Inspectoratul de Poliție Călărași a fost reprezentat de subofițer Preda Liliana.

Succes în noul an scolar!

 

 


 

Apel unic de urgenta!!!

112 SALVEAZÃ VIAŢA, PROTEJEAZÃ CETÃŢEANUL ŞI PROPRIETATEA

22.01.2016
   "Accesul la numãrul de urgenţã 112 şi în general la serviciile telefonice de urgenţã reprezintã o cerinţã importantã pentru cetãţenii europeni. 
   Numãrul unic de apel 112 este un prim exemplu al modului în care reglementãrile europene din domeniul telecomunicaţiilor au avut un impact direct asupra fiecãrui cetãţean european. Este important ca cetãţenii sã aibã încredere în serviciile oferite la apelarea 112.”
    (Comisia Europeanã)
  Festivalul primaverii 2015
07.04.2015
   Primăria municipiului Călărași au organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Casa Corpului didactic Călărași și Centrul Cultural Județean Călărași, în data de 6 martie, ora 11.00 în sala de spectacole Barbu Știrbei, cea de-a treia ediție a Sărbătorii Primăverii.
    | citeste |
  Daniel Iordăchioaie deschide
Academia de Arte Frumoase
la Călăraşi
16.01.2015
   Radio Voces Campi: "Daniel Iordăchioaie va aduce şi la Călăraşi Academia de Arte Frumoase. Academia îşi va deschide porţile pentru iubitorii de muzică, de la jumătatea lunii ianuarie, şi va funcţiona în cadrul Şcolii Gimnaziale "Mircea Voda" din municipiul Călăraşi.
    | citeste |
  Proiect educational desfăsurat
la clasa a IV-a A , coordonator
prof înv. pr. Chivulescu Liliana
24.01.2015
    "24 IANUARIE - EVOCAREA UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE" - Proiect educațional desfășurat la clasa a IV-a A, coordonator prof înv. primar Chivulescu Liliana.
    | citeste |


  | vezi toate noutatile |
2015 © Scoala Gimnaziala "Mircea Voda" Calarasi.
design: www.discovergroup.ro
Toate drepturile rezervate.
Vizitatori
Termeni si conditii